Stil jete

Mbesa rebele e Sali Berishës ka ndryshuar shumë në pamje

Mbesa rebele e Sali Berishës ka ndryshuar shumë në pamje

Jo një stil jete. Gjithmonë me tipin e shpenguar, indiferente dhe që shijon jetën me miq e shokë jashtë Shqipërie. Me një adresë të hapur në Instagram për të gjithë, Dasara vajza e Argitës është personazhi më intersant në familje. Larg frikërave të pjesëtarëve të tjerë apo skrupulozitetit, Dasara bën të kundërtën dhe nuk do t’ia dijë.

Mbesa rebele e Sali Berishës ka ndryshuar shumë në pamje

Mbesa rebele e Sali Berishës ka ndryshuar shumë në pamje

Në pamje ka ndryshuar dhe nuk është më vajza adoleshente. Është bërë më elegante, ngjan pak më shumë me mamin e saj Argitën, dhe pirs në hundë fiks për një natyrë rebele. Dalja e fundit është në Vjenë ku jeton dhe studion dhe herë pas here poston me miqtë e saj.

Mbesa rebele e Sali Berishës ka ndryshuar shumë në pamje

Mbesa rebele e Sali Berishës ka ndryshuar shumë në pamje

Mbesa rebele e Sali Berishës ka ndryshuar shumë në pamje

 

Mbesa rebele e Sali Berishës ka ndryshuar shumë në pamje