Stil jete

Me 500 dollarë, Samsung të vë fytyrën në frigorifer

Me 500 dollarë, Samsung të vë fytyrën në frigorifer

Samsung po shton një opsion të ri dhe jashtëzakonisht interesant. Të vësh fytyrën tënde në frigorifer. Ideja është që mund të zgjedhësh çfarë të dëshirosh, një peizazh, një foto të familjes, çdo gjë. Disa mund të zgjedhin imazh të ndonjë vepre arti apo ndonjë vizatim të fëmijës.

Me 500 dollarë, Samsung të vë fytyrën në frigorifer

Opsioni do të jenë i mundur për blerësit në muajt në vazhdim. Edhe nëse e kanë një frigorifer Samsung në shtëpi, mund ta porosisin sërish për të ndryshuar pamjen. Kostoja është 250 dollarë për një nga dyert, 500 për të dyja. Nga momenti i porosisë, Samsung thotë se do të duhen rreth 8 javë për t'u printuar dhe dërguar.

Me 500 dollarë, Samsung të vë fytyrën në frigorifer

Me 500 dollarë, Samsung të vë fytyrën në frigorifer

Kjo iniciativë do të aplikohet jashtë Shqipërisë. Për brenda vendit nuk ka ndonjë informacion.