Stil jete

Më mirë ta dish që tani. Tre shenjat që i pret një ditë e vështirë sot

Më mirë ta dish që tani. Tre shenjat që i pret një

Sapo kemi kaluar hënën e plotë dhe kjo sjell vështirësi për tre nga shenjat e horoskopit.

Virgjëresha

Mund të jetë më e vështirë se normalisht të besosh në ëndrrat e tua. Kjo do të thotë se edhe shpresat do të jenë të dobëta. Sa herë që kalojmë nga një version i vetes në tjetrin, ndiejmë njëfarë frike sepse është diçka e re. Mos dëgjo opinionin e askujt. Vetëm veten! Sa më shumë që mund të besoni në ëndrrat tuaja aq më shumë mundësi ka që të keni sukses. Duket se një marrëdhënie e veçantë thjesht nuk po shkon atje ku kishit shpresuar. Ju keni provuar qasje të ndryshme dhe metoda të ndryshme për ta bërë atë të funksionojë, por në fund të çdo dite po shkoni në shtrat vetëm. Mos ki frikë t`i japësh duart.

Demi

Ndërsa Urani lëviz nëpër shenjën tuaj dhe formon një kundërshtim ndaj Venusit, është koha që ju të njihni pengesat. Mendoni se çfarë është ajo që ju duhet të jeni vërtet të lumtur dhe të ndiheni të përmbushur. Mendoni për financat tuaja dhe për çfarë do t`i shpenzoni paratë tuaja sot, reflektoni nëse çmimet janë të larta. Në të njëjtën mënyrë, reflektoni për detyrimet ose përgjegjësitë që keni rënë dakord më parë. Nëse nuk i matni mirë hapat, këto situata në të vërtetë mund t'ju lodhin dhe nuk do keni kohën që ju nevojitet për t'u përqëndruar tek vetja dhe ëndrrat tuaja. Kjo është koha për të vendosur; Do të jetosh jetën tënde apo versionin e dikujt tjetër?

Akrepi

Dilema e këtyre ditëve tuaja është: A do të jetë e mjaftueshme?. Ndonjëherë nuk ka të bëjë me shanset. Nuk ka të bëjë as me përpjekjen kuptosh se çfarë po bën gabim, por ka të bëjë me të kuptuarin nëse dikush vazhdon t’ju ??tregojë të vërtetën e tij në mënyrë të përsëritur apo gënjen. Gjeni kohën sot për të bërë një inventor në jetën tuaj dhe të shikoni se çfarë ju vlen e çfarë jo. Reflektoni për marrëdhëniet më të afërta në jetën tuaj, romantike apo jo, dhe bëni analizën. Mos harroni se i mësoni njerëzit se si të sillen me ju bazuar në atë që pranoni dhe zgjidhja ndonjëherë nuk është t`u kërkosh si të sillen, por thjesht të largohesh.