Stil jete

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë janë si të gjithë ne

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Ndodh që edhe ata të dalin afër shtëpisë për pazar. Ose për një kafe ditë fundjave, por që nuk e lodhin veten për t`u veshur mirë e për t`u lyer. Herë me tuta, herë me treçerekshe e herë me kapuç, për të mbuluar flokët e pakrehur, nuk i kanë shpëtuar paparacëve. Bright Side i ka vënë përballë, në tapet në kuq e në rrugë, si një mënyrë për të treguar se në jetën e përditshme, qoftë Meryl Streep, Mila Kunis apo Madonna, janë si të gjithë ne.

Meryl Streep

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Sarah Jessica Parker

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Alicia Silverstone

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Lily Collins

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Jude Law

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Mila Kunis

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Lucy Liu

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Jared Leto

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Rachel McAdams

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Rihanna

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Mickey Rourke

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Vanessa Paradis

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Kristen Stewart

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Colin Farrell

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Madonna

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Sean Penn

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Chloë Sevigny

Me tuta, shapka dhe kapuç. Vipat që kur dalin në rrugë

Tiranapost.al