Stil jete

Melinda Gates ka marrë një ishull të tërë me qira për të shmangur mediat

Melinda Gates ka marrë një ishull të tërë me qira

Që t`u qëndrojë larg thashethemeve dhe mediave Melinda Gates ka marrë me qira një ishull privat në Grenada.

Burime për TMZ thanë se Melinda mori me qira Calivigny Island për 132 mijë dollarë në natë dhe do qëndrojë aty me të tre fëmijët.

Melinda Gates ka marrë një ishull të tërë me qira

Sigurisht që nuk ka një ftesë për Bill Gates. Ai po qëndron vetëm.

Në të njëjtën ditë kur ata njoftuan ndarjen e tyre, firma e investimeve të Bill transferoi 1.8 miliardë dollarë në aksione tek Melinda, treguesi i parë që ky çift do ndajë gjithçka.

Melinda Gates ka marrë një ishull të tërë me qira

Ata njoftuan ndarjen pas 27 viteve martesë në një deklaratë të përbashkët.

Çifti ka tre fëmijë - Jennifer, 25, Rory, 21 dhe Phoebe, 18 që po qëndrojnë në ishull me mamin.