Stil jete

Mënyra se si flini gjumë mund t'ju shkaktojë rrudha. Si ta parandaloni 

Mënyra se si flini gjumë mund t'ju shkaktojë rrudha. Si ta

Nuk quhet “gjumi i bukurisë” pa arsye. Fjetja të paktën 7 orë në ditë është e mirë për shëndetin .

Por gjumi në pozicionin e gabuar mund t'ju bëjë të dukeni më të lodhur dhe t’ju shkaktojë rrudha.

"Fjetja me shpinë është alternativa më e mirë kur bëhet fjalë për reduktimin e rrudhave," tha dermatologu Michael Jacobs. “Kur flini në anë, lëkura paloset dhe ka presion vetëm në njërën anë të fytyrës, gjë që mund të lejojë formimin e rrudhave. Fjetja me shpinë mund të ndihmojë në luftimin e atyre linjave të padëshiruara.”

Tiranapost.al