Stil jete

Mesazhi i dyfishtë në logon e çokollatës së famshme, që e zbuloi një 10-vjeçar

Mesazhi i dyfishtë në logon e çokollatës së famshme,

Sa Toblerone keni ngrënë gjatë jetës tuaj?

Pavarësisht sa ke blerë për vete apo për t`ia dhuruar të tjerëve, diçka mund të të ketë shpëtuar: mesazhi i dyfishtë në logo.

U ka shpëtuar edhe fansave më të zjarrtë të çokollatës zvicerane.

Ishte një fëmijë 10 vjeç ai që e zbuloi dhe ia tha nënën së tij. Kjo e fundit e postoi në Twitter dhe kaq ishte.

“Djali im hëngri sot për herë të parë Toblerone dhe më pyeti po ariu ç`do të thotë këtu?”, shkruan ajo.

Mesazhi i dyfishtë në logon e çokollatës së famshme,

Djali 10 vjeç zbuloi ariun mes malit zviceran. Dhe ka kuptim. Ariu ashtu si malet, është një tjetër simbol i këtij vendi.