Stil jete

Mesazhi i një guru-je spiritual për ata që janë të dëshpëruar për një jetë luksoze 

Mesazhi i një guru-je spiritual për ata që janë të

Sadhguru, një guru spiritual indian, i famshëm në mediat sociale me mbi 8.6 milionë ndjekës në Instagram, thotë se filozofia e tij është të ndihet gjithmonë “i lumtur” – duke shtuar se adoptimi i kësaj mendësie mund të ndryshojë ndjenjat tuaja për nevojën për një stil jetese luksoze.

“Nëse e keqkuptoni stilin tuaj të jetesës me jetën, gjithmonë do të vuani sepse dikush tjetër do të ketë gjithmonë një mënyrë jetese më të mirë se ju ndoshta, ose një mënyrë jetese më të bollshme ose ekstravagante, dhe gjithmonë do të mendoni se jeni më pak se ata. Kështu që jeta është e rëndësishme, stili i jetesës nuk ka rëndësi”, tha ai.

Ai beson se shumë njerëz i ngatërrojnë të dyja – por është e rëndësishme të kuptojmë se mënyra e jetesës së dikujt mund të ndryshojë në çdo kohë.


“Nuk ka rëndësi se cili është stili i jetesës. Jeta është gjëja më e çmuar që ke, është e vetmja gjë që ke”, tha ai. “Pavarësisht nëse vishni rroba të bukura apo lecka, çfarë rëndësie ka nëse jeni të gëzuar.”

Shkëputja e lumturisë nga luksi dhe pasuria është një nga mësimet kryesore të gurusë, të cilën ai e përsërit shpesh.

Vitin e kaluar, ai ndau mendimet e tij rreth këtij mesazhi në rrjetet sociale, duke postuar në Twitter : “Njerëzit i janë përkushtuar stilit të tyre të jetesës, jo jetës së tyre. Pasi i përkushtohesh stilit të jetesës, skllavëroheni.”