Stil jete

Mesazhi i veçantë në bluzën e kreut të OBSH-së që s'ka lidhje vetëm me virusin

Mesazhi i veçantë në bluzën e kreut të OBSH-së

"Kur ky virus të ketë mbaruar, unë do i dua sërish disa nga ju larg vetes".

Kështu shkruhet në t-shirt-in që mban veshur kreu i OBSH-së Tedros Adhanom.

Nisur nga thirrjet e vazhdueshme të kohës së pandemisë: "Ruani distancën, ruani distancën", Tedros ka bërë humor edhe për ata njerëz që s'i do pranë në vazhdim.

Një mënyrë kjo edhe për të kujtuar se virusi ende nuk është larguar. Po sigurisht një mënyrë sport dhe e lezetshme për të tërhequr vëmendjen.