Stil jete

Miss Nikaragua shpallet 'Miss Universe 2023'

Miss Nikaragua shpallet 'Miss Universe 2023'

Sheynnis Palacios bëri histori ditën e sotme duke u bërë gruaja e parë nga Nikaragua që u kurorëzua Miss Universe në konkursin vjetor të bukurisë, i cili u zhvillua të shtunën në kryeqytetin e El Salvadorit, San Salvador.

Palacios filloi karrierën e saj të modelimit shumë herët në jetë dhe u kurorëzua Miss Teen Nikaragua në 2016.

Miss Nikaragua shpallet 'Miss Universe 2023'

Ajo u pyet në kompeticion"nëse do të mund të jetonit një vit në këpucët e një gruaje tjetër, kë do të zgjidhnit dhe pse?"

Sheyniss u përgjigj Mary Wollstonecraft dhe tha: "Unë do të zgjidhja Mary Wollstonecraft sepse ajo hoqi hendekun dhe u dha një mundësi shumë grave. Unë do të doja që ai boshllëk të hapej në mënyrë që më shumë gra të mund të punonin në çdo fushë që ato zgjedhin të punojnë, sepse nuk ka një vend ku gratë nuk mund të punojnë.”

Nicaragua, Spanja, Porto Riko, Namibia dhe Venezuela u renditën në top 5.