Stil jete

Mjafton një gotë ujë për të zbuluar a ke flokë të shëndetshëm

Mjafton një gotë ujë për të zbuluar a ke flokë

Nëse nuk ia ke idenë se si të kuptosh gjendjen e flokëve, një teknikë e thjeshtë kërkon vetëm një gotë me ujë dhe sigurisht disa fije nga floku yt.

Shkul disa fije flokësh në zona të ndryshme të kokës, në majë, anës dhe në pjesën e pasme.

Hidhini fijet e flokut në një gotë me ujë. Fijet e shëndetshme do të notojnë në ujë, ato më pak të shëndetshme do zhyten pak, kurse ato të dëmtuarat do të fundosen plotësisht.

Mjafton një gotë ujë për të zbuluar a ke flokë

Po si ta trajtosh këtë problem?

Apliko në flokë lloje të ndryshme gjalpi dhe vaji qw ndihmojnë në heqjen e lagështirës. Thajini flokët pas larjes. Aplikoni uthull molle dhe aloe vera për t`i ekuilibruar pH.

*Burimi Bright Side