Stil jete

Moda e re në Instagram: Merr një jastëk dhe mbaje në trup me rrip!

Moda e re në Instagram: Merr një jastëk dhe mbaje në trup me

Të gjithë po qëndrojnë në shtëpi për shkak të koronavirusit, por kjo nuk do të thotë  shpalosje e ideve të reja të cilat kthehen në trend përmes rrjeteve sociale. Nënkupton sigurisht që këto ditë nuk na duhen veshjet e pasarelave më shumë sesa kujdesi për veten, higjiena, ruajtja e distancës dhe një jastëk i rehatshëm, që sado sillemi nëpër shtëpi, në fund duke mbështetur kokën aty përfundojmë. Mjafton një jastëk të mbulosh pjesën para të trupit dhe një rrip në mes. 

Moda e re në Instagram: Merr një jastëk dhe mbaje në trup me

Moda e re në Instagram: Merr një jastëk dhe mbaje në trup me

Duket se ky trend u frymëzua më herët nga Victor&Rolf dhe kohët e fundit po riposton fotot e koleksionit të ri në formë memeje:Kurrë nuk e kisha menduar se do ankohesha që po rri në shtrat gjithë ditën.

Moda e re në Instagram: Merr një jastëk dhe mbaje në trup me