Stil jete

Na thuaj çfarë shikon, të të themi ç`mendon

Na thuaj çfarë shikon, të të themi ç`mendon

Le ta nisim ditën me një test personaliteti.

Nëse pe të parin elefantin, je i mirë në të parit e pamjes së përgjithshme të gjërave dhe e planifikon gjithçka për të ardhmen e afërt e të largët. Keni të drejtë në shumicën e gjërave, në të shumtën e kohës edhe pse disa njerëz mendojnë se plani juaj nuk do të funksionojë.

Nëse pe një mi je detajit. Falë kësaj aftësie jeni në gjendje të shikoni atë që të tjerët nuk e shikojnë. Njerëzit me këtë talent mund të bëhen psikiatër shumë të mirë.

*Burimi Bright Side