Stil jete

Në Ditën e Emojit, ky është ai që ke përdorur gabim deri sot

Në Ditën e Emojit, ky është ai që ke përdorur

Është bërë zakon që pas çdo fjalie të përdoren emojit si për t`i dhënë zë shkrimit. Mirëpo ka ende njerëz dhe sidomos ata në moshë, që gabojnë me to. Një ndër emojit që përdoret më se shumti gabim është fytyra që qesh me lot. Disa mendojnë se është i qarë me ngashërim. Më poshtë janë disa mesazhe të shpërndara nga njerëz të ndryshëm dhe të mbledhura nga Buzzfeed. Lexojini edhe njëherë sot, meqë është Dita e Emojit.

Auuu qeni im ngordhi (fytyrë që qesh me lot)

Në Ditën e Emojit, ky është ai që ke përdorur

Mora vesh që ke thyer këmbën. Shihemi së shpejti. Të do gjyshja shumë (fytyrë që qesh me lot)

Në Ditën e Emojit, ky është ai që ke përdorur

U prehsh në paqe xhaxha Toni (fytyrë që qesh me lot)

Në Ditën e Emojit, ky është ai që ke përdorur

I ulur në sallën e pritjes pak para se të hyj në operacion.Dikush shkruan se mamaja e tij mendon qe kjo ikonë është (po qaj me ngashërim), ndaj edhe e përdor.

Në Ditën e Emojit, ky është ai që ke përdorur

Tiranapost.al