Stil jete

Nëna ra përtokë, djali 4 vjeç i shpëtoi jetën falë makinës prej lodre

Nëna ra përtokë, djali 4 vjeç i shpëtoi jetën

Nëna u rrëzua përtokë nën një sulm epileptik dhe shpëtoi vetëm falë djalit të saj 4-vjeçar. Ai telefonoi emergjencën duke formuar 999. Nga e dinte këtë numër? Falë vëmendjes për ta parë tek makina e tij prej lodre. Incidenti ndodhi në Nottinghamshire, në Angli.

“Nëna ka rënë të tokë”, u tha djali i vogël operatorëve në anën tjetër të telefonit. Telefonata u përgjua dhe policia e ambulance mbërritën në shtëpinë e tyre. Sapo policia arriti në shtëpi, djali i tregoi makinën e policisë që kishte.

“Unë nuk mund të jem më shumë krenare për të”, tha nëna Charlotte, për BBC. “E godita kokën në akuarium. Pas kësaj mbaj mend tre ose katër oficerë policie që më thirrën dhe më thanë se çfarë ndodhi. Jam e habitur me atë që djali im bëri. Më shpëtoi jetën”.

*Artikulli i Huffington Post u përshtat në shqip nga Tiranapost.al