Stil jete

Nëse je lodhur nga çfarë ke parë, shko në Netflix dhe kliko këto 5 filma

Nëse je lodhur nga çfarë ke parë, shko në Netflix dhe

Nëse je lodhur duke ardhur vërdallë Netflix-it e asgjë s`po ta mbush syrin apo nëse je lodhur me gjithçka që ke parë deri tani Bright Side ka disa ide. Dhe të gjithë kanë të qendër gratë, karaktere të forta dhe frymëzuese.

Tallulah

Nëse je lodhur nga çfarë ke parë, shko në Netflix dhe

Lu (Ellen Page) është një vajzë që jeton në makinën e saj, duke përballet ashpër me jetën. Rastësisht, ajo takon një grua të dëshpëruar, që e punëson atë për t'u kujdesur për fëmijën e saj, dhe, pas disa orësh, vendos të largohet bashkë me vajzën. Tani ajo do duhet të kujdeset për fëmijën dhe, gjatë rrugës, të zgjidhë disa nga çështjet e të kaluarës.

Someone Great

Nëse je lodhur nga çfarë ke parë, shko në Netflix dhe

Jenny duhet të transferohet në San Francisko për punë, duke u ndarë kështu edhe me partnerin e saj me të cilin ishte prej 9 vjetësh. Disa ditë para se të largohej nga Nju Jorku, ajo kalon natën e fundit të aventurave me miqtë e saj më të mirë për t`i thënë lamtumirë qytetit siç duhet.

Gerald`s Game

Nëse je lodhur nga çfarë ke parë, shko në Netflix dhe

Një çift vendosi të prishin rutinën për disa ditë dhe u nis për në shtëpinë në shkretëtirë. Gerald, duke kërkuar të ndezë përsëri zjarrin në marrëdhënie, bën një lojë duke e lidhur Xhesin në shtratin e tyre. Ai më pas pëson infarkt dhe vdes, duke e lënë gruan e tij të prangosur në një shtëpi në mes të askund. Xhesi fillon një luftë kundër realitetit të saj, por edhe kundër fantazmave nga e kaluara e saj. Ky është një film i shkëlqyer bazuar në romanin Stephen King.

Generations

Nëse je lodhur nga çfarë ke parë, shko në Netflix dhe

Filmi tregon historinë e familjes së Ray, që nis tranzicionin gjinor. Nëna duhet të gjejë babanë biologjik për t'i kërkuar që të nënshkruajë formularin e pëlqimit juridik. Ndërkohë, gjyshja e Ray do të duhet të kuptojë se së shpejti, mbesa e saj do të jetë nipi i saj.

Otherwood

Nëse je lodhur nga çfarë ke parë, shko në Netflix dhe

Në Ditën e Nënës, 3 mikesha ndjehen të braktisura nga djemtë e tyre. Ato nisen për një mision, për të shkuar në qendër të Nju Jorkut ku jetonin djemtë u bërë atyre asnjë njoftim paraprak.

*Burimi Bright Side