Stil jete

Netflix fillon me masat për ndalimin e ndarjes së fjalëkalimeve

Netflix fillon me masat për ndalimin e ndarjes së fjalëkalimeve

Masat e Netflix për ndarjen e fjalëkalimeve kanë nisur në SHBA.

Shërbimi i transmetimit ka filluar të paralajmërojë anëtarët për politikën e re të ndarjes, duke vënë në dukje se llogaritë e Netflix duhet të ndahen vetëm brenda një familjeje të vetme.

“Llogaria juaj Netflix është për ju dhe njerëzit me të cilët jetoni”, tha kompania në një email, të cilin e postoi në blogun e saj të martën.

Emaili vazhdon duke thënë se anëtarët mund të paguajnë një tarifë shtesë – 7,99 dollarë në muaj – për personat jashtë familjes së tyre.

Netflix paralajmëroi se do të shtrëngonte udhëzimet e tij për ndarjen e fjalëkalimeve në një lëvizje për të rritur të ardhurat dhe numrat e abonentëve.