Stil jete

'Squid Game' bëhet reality show! Fituesi merr 4.56 milionë dollarë

'Squid Game' bëhet reality show! Fituesi merr 4.56 milionë

Netflix do e bëjë “Squid Game” real (por pa gjak dhe vrasje).

Platforma e transmetimit ka miratuar një reality show të quajtur “Squid Game: The Challenge”, e cila do të vendosë 456 garues kundër njëri-tjetrit në një seri lojërash të frymëzuara nga seriali e suksesshëm.

Shpërblimi i vendosur është 4.56 milionë dollarë.

I lançuar në vitin 2021, “Squid Game” u bë shpejt një sukses ndërkombëtar.

Netflix tha se “Squid Game: The Challenge” do të shfaqë lojëra nga seria origjinale, si dhe disa “shtesa të reja befasuese”. Në total do të ketë 10 episode.