Stil jete

Netflix publikon listën e filmave më të ndjekur të të gjitha kohërave

Netflix publikon listën e filmave më të ndjekur të të

Netflix ka publikuar listën e 15 filmave dhe serialeve më të ndjekur të të gjitha kohërave. E ka nisur nga vendi i 15-të deri tek i pari. Më poshtë do t`i gjesh bashkë me trailerin, që t`i shikosh nëse ende nuk i ke parë.

Lista është krijuar referuar orëve të shikimit në 28 ditët e para të transmetimit.

Në vendin e 15-të

Në vendin e 14-të

Në vendin e 13-të

Në vendin e 12-të

Në vendin e 11

Në vendin e 10

Në vendin e 9

Në vendin e 8

Në vendin e 7

Në vendin e 6

Në vendin e 5

Në vendin e 4

Në vendin e 3

Në vendin e 2

Në vendin e 1

Tiranapost.al