Stil jete

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga këto 15 parfume për dimër

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

Dimri po vjen dhe parfumet e verët nuk do të përdoren më. Aromat do jenë pak më të rënda, porn ë fund të fundit sipas shijes së gjithkujt që i përdor ato. Nga aroma e luleve, tek frutat, ato pikantet dhe nga market më të njohura në treg, Cosmopolitan ka renditur 15 parfumet më të mirë që duhet të përdorni këtë dimër.

1-Huda Beauty Kayali Deja Vu White Flower, 85$

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

2-Ellis Brooklyn Iso Gamma Super Eau de Parfum, 100$

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

3-Heretic Dirty Rose Eau de Parfum, 65$.

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

4-Blade + Bloom Aromatherapy Fragrance Oil in Down Time, 18 $

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

5-Nick Ricardo Collection Onyx Eau de Parfum, 64$

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

6-Eau de Juice 100% Chilled Eau de Parfum, 55$

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

7-Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée, 134$

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

8-Diptyque Do Son Perfumed Stickers, 55$

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

9-Tom Ford Métallique Eau de Parfum, 150$

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

10-Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt Cologne, 72$

 

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

11-Giorgio Armani Light di Gioia Eau de Parfum, 78$

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

12-Tiffany & Love Eau de Parfum for Her, 135$

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

13-Maison Margiela Replica By the Fireplace, 130$

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

14-Atelier Cologne Vanille Insensée Cologne Absolue, 30$

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga

15-Gucci Mémoire d’une Odeur Eau de Parfum, 120$.

Nga Hermès Twilly tek Tom Ford Métallique: Zgjidh një nga