Stil jete

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin përpara se të ishin të famshëm

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin

Ndonjëherë duket se të famshmit kanë qenë gjithmonë të famshëm. Por në realitet, ata të gjithë e filluan nga zeroja. Njëherë e një kohë, si kushdo tjetër, duhej të shkonin në punë çdo ditë. Disa prej tyre duhej të shisnin hamburgerë ose akullore dhe të tjerë punonin si sekretare ose madje si roje në një spital të shëndetit mendor.

Kate Winslet — Shitëse në dyqan ushqimoreje

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin

Eva Mendes – Ka shitur Hot dogs

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin

Hugh Jackman – Ka qenë mësues fizike

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin

Jennifer Aniston – Ka punuar si telemarketuese, por nuk ishte e zonja në këtë punë

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin

Whoopi Goldberg - Make up Artist mortore

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin

Gwen Stefani - Ka shitur akullore

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin

Lucy Liu – Instruktore aerobie

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin

Mick Jagger – Roje në një klinikë të shëndetit mendor

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin

Evangeline Lilly – Stjuardesë

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin

Stephen King – Furnizues në një karburant

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin

Miley Cyrus – Ka pastruar kur ishte 11 vjeç

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin

Steve Buscemi – Zjarrfikës

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin

Jennifer Lopez – Sekretare

Nga Kate Winslet, tek J.Lo, 13 punët e zakonshme që bënin

Tiranapost.al