Stil jete

Ngjyrat e vjeshtës, pak ditë para se të shkojë

Ngjyrat e vjeshtës, pak ditë para se të shkojë

Vjeshta i ka ditët të numëruara, por ngjyrat e arta të saj nuk i kanë shpëtuar objektivit të admiruesve të kësaj stine.

Personazhe të ndryshëm nga arti, politika, gazetaria kanë fotografuar copëza vjeshte, gjethe të zverdhura, të rrëzuara dhe i kanë postuar në rrjetet sociale.

Disa i postuan për bukurinë, të tjerë për simbolikën e përfundimit të një faze, e nisjes së një të reje.

Nga Majlinda Bregu, tek Blendi Salaj, Ditmir Bushati, Erion Braçe apo Amos Zaharia. Të gjitha fotot i gjen më poshtë!

Ngjyrat e vjeshtës, pak ditë para se të shkojë

Ngjyrat e vjeshtës, pak ditë para se të shkojë

Ngjyrat e vjeshtës, pak ditë para se të shkojë

Ngjyrat e vjeshtës, pak ditë para se të shkojë

Ngjyrat e vjeshtës, pak ditë para se të shkojë

Ngjyrat e vjeshtës, pak ditë para se të shkojë

Ngjyrat e vjeshtës, pak ditë para se të shkojë

Ngjyrat e vjeshtës, pak ditë para se të shkojë

Tiranapost.al