Stil jete

Një burrë arrestohet në Disney Land se nuk pranoi të maste temperaturën

Një burrë arrestohet në Disney Land se nuk pranoi të maste

Kur vjen fjala për rregullat ndaj Covid-19 nuk ka tolerim. Një burrë nga Luiziana nuk ka pranuar të masë temperaturën për të hyrë më pas në Disney Land.

Si pasojë e kundërshtimit dhe përplasjes me rojen e sigurisë, Kelly Sills u arrestua.

“Kam paguar 15 mijë dollarë për të ardhur këtu. Nëse dikush paguan 15 mijë dollar, sim und të mos lejohet të hyjë apo të dëbohet”, ka thënë 47-vjeçari.

15 mijë dollarë i ka kushtuar në fakt gjithë udhëtimi 5 ditor për veten dhe 7 anëtarët e tjerë të familjes.

“Covidi është diçka shumë serioze, por po ashtu janë edhe pushimet e mia dhe të familjes time”, tha ai.

Ky është rasti i dytë që prej rihapjes korrikun e kaluar të Disney Land që dikush përplaset me rojet e sigurisë. Një tjetër shtetas pështyu mbi rojen që iu lut të vendoste një maskë para se të hynte.

*Artikulli i Huffington Post u përshtat në shqip nga Tiranapost.al