Stil jete

Një dermatolog tregon si do dukeshin VIP-at nëse do kishin fytyrë simetrike dhe pas kësaj fshihet një mesazh

Një dermatolog tregon si do dukeshin VIP-at nëse do kishin fytyrë

Së fundmi është përhapur një trend në TikTok, ku njerëzit përdorin filtrin e ‘refleksionit të pasqyrës’, për të parë sesi do të dukej fytyra e tyre nëse do të ishte simetrike.

Një dermatolog përmes një video tregon sesi do të dukeshin të famshmit nëse fytyra e tyre do të ishte simetrike dhe rezultati nuk është si e prisnim.

Mesazhi që shpërndan Dustin Portela është:

“Edhe të famshmit që i konsiderojmë të bukur, do të dukeshin krejtësisht ndryshe nëse fytyrat e tyre do të ishin krejtësisht simetrike. Të gjithë kanë asimetri në fytyrën e tyre dhe kjo është krejtësisht okej. Është e rëndësishme të dini se askush në të vërtetë nuk ka një fytyrë simetrike, kështu që mos jini të ndrojtur. Duajeni veten ashtu siç jeni”.

Një dermatolog tregon si do dukeshin VIP-at nëse do kishin fytyrëNjë dermatolog tregon si do dukeshin VIP-at nëse do kishin fytyrëNjë dermatolog tregon si do dukeshin VIP-at nëse do kishin fytyrëNjë dermatolog tregon si do dukeshin VIP-at nëse do kishin fytyrë