Stil jete

Një ilustrues brazilian pretendon se veshja e Ronela Hajatit në Eurovizion u kopjua prej tij

Një ilustrues brazilian pretendon se veshja e Ronela Hajatit në

Pedro Leopoldo, një ilustrues brazilian ka ngritur pretendimet se veshja e Ronela Hajatit në Eurovizion është kopjuar prej tij. Ai krijon kukulla të animuara dhe i shpërndan në rrjetet e tij sociale, krijon kostume të ndryshme dhe një prej tyre thotë se është fustani që Ronela parakaloi në tapetin e kuq.

Një ilustrues brazilian pretendon se veshja e Ronela Hajatit në

Një ilustrues brazilian pretendon se veshja e Ronela Hajatit në

Një ilustrues brazilian pretendon se veshja e Ronela Hajatit në

Një ilustrues brazilian pretendon se veshja e Ronela Hajatit në

“Më duhet ndihmë. Ky është punim i imi. E kanë marrë, e kanë përdorur dhe nuk më kanë marrë leje”, kështu shkruan Pedron nga njëra anë.

Një ilustrues brazilian pretendon se veshja e Ronela Hajatit në

Nga ana tjetër, Ronela Hajati pa përmendur specifikisht rastin, por me foton e veshur me këtë kostum, shkruan se punoi shumë kohë me stafin e saj për t`u përgatitur.

Ngjashmëria vihet re në prerje, në idenë e kapelës, por dizajni i copës dhe ngjyrat nuk janë identike.

A është kopjuar, frymëzuar apo është një rastësi?

Poll