Stil jete

Një ritual për të përfituar nga energjia pozitive e Hënës së Plotë

Një ritual për të përfituar nga energjia pozitive e

Që ta bësh jetën të magjishme duke përfituar nga Hëna e Plotë duhet të ndjekësh disa ritual. Disa nga ato që i kryejnë njerëzit që besojnë tek Hëna dhe fazat e saj, por mbi të gjitha duhet ta duash Hënën. E plotë do të jetë në datën 27 prill.

Një ritual për të përfituar nga energjia pozitive e

Hëna e Plotë mund të të japë maksimumin e energjisë që të duhet, por ç`duhet të bësh për ta fituar?

Më poshtë, gjen një ritual të thjeshtë që mund ta kryeni në çdo Hënë të Plotë. Sigurohuni që të mos jetë njëherë edhe eklips, sepse Magji + Eklips = Kaos!

Merr laps e letër. Zgjidh diçka specifike që dëshiron të arrish dhe shkruaje. Për shembull: 'Unë jam e pasur dhe do marr një mijë dollarë shtesë në muaj fare lehtë'.

Shkruani çdo shkronjë që përsëritet.

Nëse doni mund të heqësh zanoret.

Vizatoni një rreth.

Pastaj filloni të hidheni hopa, të këndoni, të kërceni, ose edhe të kryeni marrëdhënie seksuale ose të vetëkënaqeni. Pastaj pushoni dhe imagjinoni se si do të dukej sikur ëndrra juaj të bëhej realitet.

Pasi të keni mbaruar, griseni letrën, ose digjeni.

Ky ishte rituali!

*Artikulli i Cosmopolitan u përshtat në shqip nga Tiranapost.al