Stil jete

Një stuhi diellore mund të godasë Tokën sot. Çfarë do sjellë ky fenomen?

Një stuhi diellore mund të godasë Tokën sot.

Një stuhi diellore pritet të godasë Tokën gjatë natës së sotme, 19 korrik. Ky fenomen ndodh nga një nxehje e masës koronale, lëshim i plazmës dhe energjisë magnetike.

Po ç`pritet të ndodhë konkretisht, për këdo që nuk i kupton shpjegimet e detajuara të NASA-s?

Si pasojë e kësaj vale pritet të ketë një ndërprerje të valëve të transmetimit të radios në pjesë të ndryshme të Tokës dhe një bllokimin i sistemit të GPS.