Stil jete

Një valixhe dore dhe të gjitha veshjet në të siç i sistemon Naomi Watts

Një valixhe dore dhe të gjitha veshjet në të siç i

Si të paketosh për 1 muaj udhëtim me një valixhe të vetme dore?

Naomi Watts sapo na tregoi teknikën e saj në mënyrë që në fund valixhja të mos “e urrejë”.

Një valixhe dore dhe të gjitha veshjet në të siç i

Si fillim në videon e saj Naomi thotë se rrobat e përzgjedhura të trupit duhet të palosen në mënyrë sa më të ngjeshur. Për t’ia dalë mbanë aktorja e famshme britanike tregon se ka blerë dhe kompresorë të posaçëm për mbështjelljen e tyre.

6 palë sandale, edhe një palë të veshura duken ok në fillim, por më pas ajo vendos që duhet të marrë dhe disa të tjera që nuk janë aq minimaliste sa të parat. Në fund të brendshmet dhe jastëku i preferuar i cili duhet zvogëluar, e bëjnë edhe më kaotike siuatën e planifikimit të hapësirës në valixhe.

“Për pak e harrova këtë,” shprehet Watts për fustanin që i duhet në mbrëmje...

Një valixhe dore dhe të gjitha veshjet në të siç i

Në fund ajo thjesht uron që çanta akoma ta respektojë.

Një valixhe dore dhe të gjitha veshjet në të siç i

“Jemi akoma mikesha, e shikoni, kam çantën dhe dinjitetin tim,” shprehet aktorja pasi ka hipur mbi të, - siç të gjithë mund ta kemi bërë, - për të mbyllur zinxhirin.