Stil jete

Një zonjë ka një ide gjeniale si të mbyllësh pakot e mbetura gjysmë me ushqim

Një zonjë ka një ide gjeniale si të mbyllësh pakot e

Sa herë të është dashur të mbledhësh me fshesë korrenti ushqimet që të bien përtokë nga pakot e mbetura gjysmë me ushqim. Që nga kutitë e marakonave, tek corn-flakes.

Një zonjë ka një ide gjeniale si të mbyllësh pakot e

“Mu deshën 40 vjet të mësoja mënyrën e duhur sesi mbyllen këto pako dhe tani që e gjeta do ta ndaj me të gjithë. Bëhet për punë sekondash”, thotë Becky.

Një zonjë ka një ide gjeniale si të mbyllësh pakot e

Një zonjë ka një ide gjeniale si të mbyllësh pakot e

Ideja është e thjeshtë: Të dyja anët e kutisë i përthyen dhe i fut nga brenda si në këto foto.

*Burimi Metro