Stil jete

Njerëzit po çmenden për jastëkun që lufton aknet gjatë gjumit

Njerëzit po çmenden për jastëkun që lufton aknet

Ka kaq shumë teori rreth asaj që ndalon aknet, saqë mund ta kaloni shumë lehtë pjesën më të madhe të jetës duke provuar metoda të ndryshme të çuditshme.

Po për një jastëk që zhduk aknet ke dëgjuar?

Falë një videoje virale në TikTok është prezantuar një metodë e re për të luftuar aknet që nuk kërkon fare kohë.

Bëhet fjalë për jastëkun Silvi. Mjafton të shtrihesh në të.

Njerëzit po çmenden për jastëkun që lufton aknet

Pra, cili është shpjegimi pas kësaj magjie të dukshme?

Pêrbërja prej mëndafshi të pastër Mulberry, të trajtuar me argjend natyral, antibakterial që synon të parandalojë rritjen e baktereve. Mëndafshi është shumë më i butë për lëkurën, kështu që ka më pak gjasa të shkaktojë acarim dhe fërkim, ndërsa argjendi synon të reduktojë bakteret, të mbajë lëkurën tuaj më të pastër dhe të parandalojë pikat e zeza dhe të bardha.

Marka pretendon se pas 30 ditësh përdorim, Silvi parandaluar problemet e lëkurës, edhe të asaj që është e thatë dhe e yndyrshme, plasaritjet dhe kongjestioni i lëkurës.

Njerëzit po çmenden për jastëkun që lufton aknet

Disa blerës thonë se i ndihmoi edhe në pastrimin e sinuseve të tyre.

Plus, si një bonus, këllëfët e jastëkëve të mëndafshtë janë të mirë edhe për flokët tuaj, duke reduktuar këputjen dhe ngatërrimin.

Silvi me madhësi standarde kushton 49 £.

Linku për porosi