Stil jete

Njihuni me Alenan, 13 vjeç dhe është pranuar në Universitetin e Mjekësisë

Njihuni me Alenan, 13 vjeç dhe është pranuar në

Kjo është Alena Analeigh. Ajo është 13 vjeç, por është pranuar të studiojë për mjekësi në University of Alabama për vitin 2024.

Njihuni me Alenan, 13 vjeç dhe është pranuar në

Alena është pranuar si pjesë e një programi që rekruton të rinj më herët nga sa i takon të kryejnë studimet. Kuptohet që janë me inteligjencë superiore.

Njihuni me Alenan, 13 vjeç dhe është pranuar në

Njihuni me Alenan, 13 vjeç dhe është pranuar në

“Unë u diplomova në shkollën e mesme vitin e kaluar. Kur isha 12 vjeçe. Dhe ja ku jam një vit më vonë, më kanë pranuar të studioj për mjekësi. Do të jem më e reja. Statistikat tregonin se kurrë nuk do mund t`ia dilja. Një vajzë e vogël, me ngjyrë, dhe e birësuar nga Fontana, Kaliforni”, thotë Alena.