Stil jete

Nuk po poston dot asgjë në Instagram? S`je vetëm

Nuk po poston dot asgjë në Instagram? S`je vetëm

Përdoruesit e Instagram-it raportuan probleme me platformën minutat e fundit, sipas Down Detector.

Një përdorues raportoi se aplikacioni 'Nuk më lejon të komentoj, edhe në postimet e mia ... thotë se është për të mbrojtur komunitetin ... kështu që në thelb nuk mund të bëjë atë që duhet të bëhet në aplikacion ... të jetë social dhe të angazhohem.'

Ndërkaq nga Instagram dhe META nuk ka asnjë lajm.