Stil jete

Olivia Colman i përulet botoksit, kurse njerëzit, sinqeritetit të saj

Olivia Colman i përulet botoksit, kurse njerëzit, sinqeritetit të

Olivia Colman e pranon Botoksin pa asnjë kompleks.

Madje zbuloi se nuk ka bërë pak.

Biseda për këtë temë u zhvillua teksa jepte një intervistë për Vernon Kay dhe kuptuan se kishin të dy një moshë.

"Një moshë? Unë dukem si nëna jote", ia ktheu ajo.

Kur Vernon Kay e pyeti nëse Botox-i dhemb, ajo u përgjigj: "Po! Është gjilpërë që bëhet në fytyrën tënde".

Edhe pse Olivia nuk ndau detaje shtesë për praktikat e saj të kujdesit të lëkurës, shumë e vlerësuan transparencën e saj.

Olivia Colman i përulet botoksit, kurse njerëzit, sinqeritetit të

Olivia nuk është e vetmja famshme që diskuton sinqerisht për trajtimet kozmetike që përdor.

Megjithatë çdo rast sinqeriteti dhe vërtetësia meriton

duartrokitje.