Stil jete

Pa ta shikojmë pak sa i zgjuar je!

Pa ta shikojmë pak sa i zgjuar je!

Gati për lojën e fundjavës? Më poshtë gjen disa foto të cilat duhet t`i analizosh sipas pyetjes që të shtrohet. Përgjigjet i gjen në fund.

Mos bëj hile!

Cilën vajzë pëlqen ky djali?

Pa ta shikojmë pak sa i zgjuar je!

Kush është krimineli?

Pa ta shikojmë pak sa i zgjuar je!

Ku është gabimi?

Pa ta shikojmë pak sa i zgjuar je!

Gjej 12 ndryshimet

Pa ta shikojmë pak sa i zgjuar je!

Kush është mëngjarash?

Pa ta shikojmë pak sa i zgjuar je!

Cilën kuti hap ky çelës?

Pa ta shikojmë pak sa i zgjuar je!

Sa është ora në foton e fundit?

Pa ta shikojmë pak sa i zgjuar je!

Cila enë do mbushet e para?

Pa ta shikojmë pak sa i zgjuar je!

Gjej objektin që tregon se ky burrë e ka gënjyer gruan dhe nuk po shkon për një udhëtim pune.

Pa ta shikojmë pak sa i zgjuar je!

Përgjigjet

Pa ta shikojmë pak sa i zgjuar je!

Pa ta shikojmë pak sa i zgjuar je!

Pa ta shikojmë pak sa i zgjuar je!

Këmbët zakonisht tregojnë atë që ndjejmë në një moment të caktuar. Dhe në këtë rast, ky burrë pëlqen vajzën numër 3.

Po t`i shikosh të gjithë kostumet i rrinë fiks personazheve, veç numrit tre. Ai duket se ka kryer krimin dhe ka vrapuar për të veshur çfarë ka gjetur. Nuk i rrinë pantallonat në masë dhe për më tepër ka marrë një shkurre e ka vënë si bluzë.

Ora është vendosur gabim në anën e kundërt.

Kamerieri po e mban tabakanë në dorën e djathtë. Ai është mëngjarash. Pse? Sepse kamerierët e mbajnë tabakanë gjithmonë në dorën e majtë, kështu e kanë të lirë dorën e djathtë për të shërbyer.

5:19, sepse 42 minuta diferencë ka secila.

Ena numër 3.