Stil jete

Palestrat mund të duken kështu kur të hapen! Rrjeti është i ndarë në tre mendime

Palestrat mund të duken kështu kur të hapen! Rrjeti

Palestrat janë ende të mbyllura në Shqipëri dhe ende nuk ka një vendim nga qeveria se kur mund të hapen. Në shumë vende të botës data e rihapjes së tyre është caktuar, si p.sh. në Itali ishte 18 maji.

Palestrat mund të duken kështu kur të hapen! Rrjeti

Ndërkohë që në shtete të tjera njerëzit që shtuan disa kilogramë gjatë izolimit i janë drejtuar palestrave.

Dy shembuj që na jepen janë në Hong-Kong dhe në Nju-Jork.

Palestrat mund të duken kështu kur të hapen! Rrjeti
Palester ne Hong-Kong, foto nga @purefitnessofficial

Dy palestra që ofrojnë shumë hapësirë kanë ndjekur të njëjtën model për të siguruar klientët e tyre: duke krijuar ndarje përmes një xhami kauçuku të tejdukshëm.

Video nga një palestër në Nju-Jork

Komentet janë nga më të ndryshme, ka nga ata që e shohin si të pamundur që të mbrohen nga virusi, pasi përdorin të njëjtat vegla dhe shkëmbehen në dhomën e zhveshjes.

Palestrat mund të duken kështu kur të hapen! Rrjeti

Por ka të tjerë që shohin anën pozitive: të paktën nuk do të mbyten nga shikimet e tjerëve gjatë stërvitjes.

Palestrat mund të duken kështu kur të hapen! Rrjeti

Shumica e tyre janë në një mendje: vraponi dhe ushtrohuni në natyrë!

Palestrat mund të duken kështu kur të hapen! Rrjeti