Stil jete

Pelenat 120 dollarëshe të Gwyneth Paltrow nuk janë të vërteta. Aktorja zbulon arsyen pse e krijoi këtë zhurmë

Pelenat 120 dollarëshe të Gwyneth Paltrow nuk janë të

Në fillim të kësaj jave, kompania e aktores Gwyneth Paltrow postoi një foto të pelenës së re njëpërdorimshme, 'The Diaper', e cila kushtonte 120 dollarë. Pakoja do të përmbante 12 copë.

Goop e përshkroi pelenën në Instagram si të veshur 'me lesh të virgjër alpaka dhe të lidhur me gurë të çmuar qelibari, të njohur për vetitë e tyre të lashta të pastrimit emocional.

Pelenat 120 dollarëshe të Gwyneth Paltrow nuk janë të

E cilësoi pelenë luksi dhe kjo nxiti zemërimin e ndjekësve, të cilët po përballen në botë edhe me mungesën e qumështit formulë.

Pelenat 120 dollarëshe të Gwyneth Paltrow nuk janë të

Më pas Gwyneth doli me një sqarim se e gjithë kishte qenë një provokim i bërë jo pa qëllim.

Pelenat 120 dollarëshe të Gwyneth Paltrow nuk janë të

“Kur ju zemëron kaq shumë një pelenë luksi, duhet ta dini se i blini çdo ditë pelenat e fëmijëve tuaj, duke u taksuar një produkt luksi. Ato nuk janë të futura në listen e produkteve bazë. çmimi 120 dollarë nuk u vu pa qëllim nga ne. Aq u kushtojnë taksat e pelenave në vit, një familjeve me fëmijë të vogël”, shkruante aktorja dhe jo, pelenat me gurë qelibari nuk ekzistojnë.