Stil jete

Për herë të parë, britanikët mund të bëjnë piknik në kopshtin e Pallatit Mbretëror

Për herë të parë, britanikët mund të

Populli britanik do mund të bëjë piknik apo shëtitje në kopshtin e Pallatit Mbretëror. Për hetë të parë Mbretëresha hap dyert për qindra mijëra vizitorë.

Çdo vit në fakt dyert happen në formë ekspozite, që njerëzit të shikojnë rezidencën, por dy vitet e fundit është shtyrë prej pandemisë.

Për herë të parë, britanikët mund të

Në vend të kësaj, oborri do të mirëpresë njerëz në natyrë. Aty ku ajri qarkullon e nuk rrezikon prej virusit.

Për herë të parë, britanikët mund të

Prej Korrikut vizitorët do mund të bëjnë piknik rreth e rrotull liqenit aty pranë.

Kopshti është gjigant me 39 hektarë biodiversitet, më shumë se 1 mijë pemë dhe 320 lule dhe lloje bari.

Për herë të parë, britanikët mund të

Për herë të parë, britanikët mund të

Kushtet e vetme janë që nuk do të lejohet të pijnë alkool, të luajnë me top ose të ndezin skarë.

Për herë të parë, britanikët mund të

Kurse përsa i takon ekspozimit të shtëpisë, do të lejohen nga maji në shtator vetëm grupe shumë të vogla njerëzish duke respektuar rregullat anti-Covid.

*Artikulli i Metro u përshtat në shqip nga Tiranapost.al