Stil jete

Për këta që kanë kafene dhe biznese të vogla, ka vetëm një këshillë nga astrologia Susan Miller

Për këta që kanë kafene dhe biznese të vogla, ka

Një nga pyetjet e shpeshta që iu drejtua astrologes Susan Miller gjatë një bisede live në Instagram, ishte se çfarë duhet të bënin ata persona që kanë biznese të vogla apo kafene e restorante, të cilat janë mbyllur për shkak të pandemisë.

Një shqetësim që vjen nga të gjithë pronarët kudo në botë, pasi pjesa më e madhe e shteteve kanë marrë vendime për mbylljen e tyre, si një mënyrë për parandalimin e përhapjes së virusit. 

Sugjerimi i Miller ishte:

“Na kanë hedhur të gjithëve në det dhe kur je duke u mbytur duhet thjesht të përpiqesh të notosh. Në këtë rast të gjithë ata që kanë një biznes të tillë duhet të mësohen të adaptohen. I zgjuar është ai që adaptohet. Të gjejnë mënyrën të bëjnë diçka nga e cila mund të përfitojnë këtë kohë. Kafenetë dhe restorantet deri në dhjetor nuk do të kenë mundësi të jenë fitimprurëse apo edhe thjesht të punojnë”.