Stil jete

Për ty që u dashurove me 'Emily in Paris', 4 filma të tjerë ku mund ta shikosh aktoren

Për ty që u dashurove me 'Emily in Paris', 4 filma të

Është tërësisht normale që nëse pëlqen shumë një film e sidomos një serial që zgjat më shumë në kohë, afeksionohesh pas protagonistit. Të bëhet aq familjar sa do doje të qëndroje më gjatë me të. Nëse ke mbyllur “Emily in Paris” dhe je tashmë fans i Lily Collins, më poshtë ke 4 filma në të cilat luan ajo.

“Mirror Mirror”

Për ty që u dashurove me 'Emily in Paris', 4 filma të

Në një film me bashkëprotagoniste Julia Roberts, Lily luan “Borëbardhën”, kurse Roberts Mbretëreshën e keqe.

“Love, Rosie”

Për ty që u dashurove me 'Emily in Paris', 4 filma të

Një komedi romantike, nëse vdes për to (dhe për Lily-n sigurisht).

“To the Bone”

Për ty që u dashurove me 'Emily in Paris', 4 filma të

Tregon historinë e Ellen, një vajzë që vuan nga anoreksia dhe shtrohet në një klinikë rehabilitimi. Rrëfehet lufta e saj për të mbijetuar (një problem nga i cili ka vuajtur edhe vetë Lily).

“Ted Bunty”

Për ty që u dashurove me 'Emily in Paris', 4 filma të

Një prodhim i Netflix, ku Lily luan përkrah Zac Efron, vrasës serial. Ajo është partnerja e tij që përfshihet në të kaluarën e tij të errët.

Dy fjalë për Lily Collins

Ylli i “Emily In Paris” është vajza e bateristit historik të “Genesis” nga i cili trashëgoi pasionin artin. Luajti në një film (serial) për herë të parë kur ishte vetëm 2 vjeç në “TV Growing Pain”.

Lily është 31 vjeçe dhe në kulmin e famës.

*Burimi Cosmopolitan