Stil jete

Përse aziatikët nuk e përdorin letrën higjienike?

Përse aziatikët nuk e përdorin letrën higjienike?

Mund të të duket e pabesueshme që ka njerëz në shtëpitë e të cilëve nuk gjen letra higjienike. Po, aziatikët janë një popull i tillë dhe kanë më shumë se një arsye përse nuk i përdorin.

Së pari, hidrauliket nuk janë të përgatitura për të hedhur letra.

Letra mund të shkaktojë irritim.

Ose infeksion urinar.

Është çështje kulture. Ata përdorin bidenë.

Nuk është mjaftueshëm higjienike.

Nuk është as ekologjike. Uji rrjedh, kartonat e letrave ç`t`i bësh?