Stil jete

Plazhet më të mira në botë për vitin 2023

Plazhet më të mira në botë për vitin 2023

Baía do Sancho në Brazil është vlerësuar si plazhi më i mirë për vitin 2023, sipas listës vjetore nga Tripadvisor.

Vitin e kaluar, Baía do Sancho ishte numri 7 në listë.

Në vend të dytë është renditur Eagle Beach në Karaibe dhe në vend të tretë Cable Beach në Australi.

1. Baía do Sancho - Brazil

Plazhet më të mira në botë për vitin 2023
2. Eagle Beach – Karaibe

Plazhet më të mira në botë për vitin 2023

3. Cable Beach - Australi

Plazhet më të mira në botë për vitin 2023
4. Reynisfjara Beach - Islandë

Plazhet më të mira në botë për vitin 2023

5. Grace Bay Beach - Karaibe

Plazhet më të mira në botë për vitin 2023

6. Praia da Falésia – Portugali

Plazhet më të mira në botë për vitin 2023

7. Radhanagar Beach - Indi

Plazhet më të mira në botë për vitin 2023
8. Spiaggia dei Conigli - Itali

Plazhet më të mira në botë për vitin 2023

9. Varadero Beach - Karaibe

Plazhet më të mira në botë për vitin 2023

10. Ka’anapali Beach - Hawai

Plazhet më të mira në botë për vitin 2023

Tiranapost.al