Stil jete

Pranoje që edhe ti ke bërë të paktën një nga këto 11 veprime për të kursyer në fund të muajit

Pranoje që edhe ti ke bërë të paktën një nga

Parkon makinën jashtë garazhit kur bie shi me shpresën që të lahet vetë.

Pranoje që edhe ti ke bërë të paktën një nga

I hedh ujë shampos që ka mbaruar.

Pranoje që edhe ti ke bërë të paktën një nga

Shikon video në YouTube me titull “si të bësh vetë”, me shpresën që të gjesh gjëra për t`i bërë me dorë e për të kursyer.

Pranoje që edhe ti ke bërë të paktën një nga

Shkon lyhesh në dyqane kozmetike.

Pranoje që edhe ti ke bërë të paktën një nga

Blen në supermarket vetëm produktet me ulje.

Pranoje që edhe ti ke bërë të paktën një nga

Shpik receta të reja, që kanë përbërës vetëm ato që të ndodhen në dollapin e ushqimeve dhe në frigorifer.

Pranoje që edhe ti ke bërë të paktën një nga

E shton salcën me ujë.

Pranoje që edhe ti ke bërë të paktën një nga

E ngroh krevatin me borsa me ujë.

Pranoje që edhe ti ke bërë të paktën një nga

Përdor Wireless kudo ku shkon se s`ke me gb.

Pranoje që edhe ti ke bërë të paktën një nga

E përdor dy herë një bustinë çaji.

Pranoje që edhe ti ke bërë të paktën një nga

Në kinema merr kokoshka të bëra nga shtëpia.

*Burimi Bright Side