Tech

Produktet e reja që Apple do të prezantojë në shtator

Produktet e reja që Apple do të prezantojë në shtator

IPhone është zakonisht ylli i shfaqjes gjatë eventit në 12 shtator. Së bashku me linjën e iPhone 15, Apple ka të ngjarë të prezantojë gjithashtu Apple Watch Series 9 dhe Apple Watch Ultra 2, sipas Bloomberg.

Sa i përket produkteve si AirPods, Apple TV dhe iPad, publikimi i financave raporton se ne nuk do të shohim ndryshime të mëdha në pajisje të tilla këtë vit. Por Apple mund të lançojë një kuti karikimi USB-C për AirPods Pro.

Eventi do të vijë pasi Apple tashmë ka zbuluar disa produkte të reja kryesore këtë vit, duke përfshirë kufjet e saj të para me realitet të përzier, të quajtur Vision Pro dhe MacBook Air 15 .