Stil jete

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur objektet e humbura në këto imazhe

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur

Bota është plot me mrekulli që, nëse i shikojmë nga afër, mund të na befasojnë. Sigurisht që jo të gjithë e kanë talentin t'i kushtojnë vëmendje mjedisit të tyre dhe shpesh as gjërave që i kanë përpara.

Stërvitni aftësitë tuaja të vëzhgimit dhe durimin tuaj me këto 7 imazhe.

1. Gjeni qenin.

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur

2. Ku është dhurata e mbështjellë?

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur

3. Këta fëmijë janë gati të gjejnë një Babagjysh të fshehur.

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur

4. Këlysh i gjorë i humbur, a mund ta ndihmoni pronarin e saj ta gjejë atë?

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur

5. Ku është lepurushi?

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur

6. Gjeni çelësin e humbur

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur

7. Kësaj vogëlusheje i ka humbur çorapja, e gjeni dot?

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur

Përgjigjet:

1.

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur

2.

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur

3.

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur

4.

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur

5.

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur

6.

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur

7.

Provoni sa i mprehtë është vëzhgimi juaj duke gjetur