Stil jete

Pse nuk duhet ta lësh kurrë gotën e ujit tek koka gjatë natës

Pse nuk duhet ta lësh kurrë gotën e ujit tek koka gjatë

Të pish ujë është gjithmonë ide e mirë, edhe gjatë natës, vetëm se gota me ujë që mban ngjitur me krevatin, nuk rekomandohet.

Mbeturinat mund të përfundojnë brenda saj

Uji mund të ndryshojë shijen

Sidomos nëse qëndron për një kohë të gjatë aty, i hapur. Në momentin që mbushet në çezmë uji përmban shumë klor i cili gjatë natës avullon dhe ia ndryshon shijen.

Uji yt në gotë shndërrohet gjatë natës në mjedisin ideal për t`u rritur bakteret e deri në mëngjes ato shumohen.

Është rrezik zjarri, nëse një pikë ujë bie mbi telefonin që është në karikim për shembull.

Të prish gjumin

Se duke e pasur pranë shtratit, do tundohesh të pish dhe pastaj do kesh nevojë të shkosh në tualet.

*Burimi Bright Side