Stil jete

Pse nuk duhet të dremitësh kurrë në divan?

Pse nuk duhet të dremitësh kurrë në divan?

Duke parë një film, duke biseduar, duke lundruar nëpër internet, kur ups të vjen gjumi dhe shijonatë dremitjen në kolltukun apo divanin e sallonit.

Mund ta shijosh shumë, nuk e vëmë në diskutim, por ja përse nuk duhet ta bësh më.

Divani mund të jetë pis

Ka një aftësi të jashtëzakonshme për të mbledhur shumë pluhur. Nuk është për t'u habitur, ne e përdorim atë çdo ditë, hedhim thërrime mbi të dhe thjesht sjellim të gjithë pluhurin nga vendet e tjera në të. Ne nuk ndryshojmë në rrobat apo çorapet sa herë që ulemi në të. Për t'i shtuar të gjitha, edhe mysafirët tanë ulen në të. Sigurisht, mund ta pastroni rregullisht nga fshesë korrenti, por do të ishte e pamundur të hiqni qafe të gjitha mikrobet.

Pozicioni i fjetjes është i gabuar

Jastëku poshtë dhe koka lart, jo e kundërta si në divan.

Je lehtësisht i shpërqendrueshëm nga dritat, zhurmat

Divani është i parehatshëm

Qepjet e tij, copa, materiali, madhësia nuk janë bërë për gjumë. Për gjumë është krevati.

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Tiranapost.al