Stil jete

Pse shëtitja në Labirinte lehtëson ankthin

Pse shëtitja në Labirinte lehtëson ankthin

Labirinti është një rrugë e sigurt në të paparashikueshmen.

Labirinthet janë përdorur në mbarë botën me shekuj si një mënyrë për të qetësuar mendjen dhe për të lehtësuar ankthin. Pikërisht për këtë arsye janë duke përjetuar një ringjallje.

Bota ka vendosur edhe një Ditë Ndërkombëtare të Labirinteve që është 4 maji.

Labirintet mbështeten në dizajne klasike që sado komplekse të jetë rruga, garanton një itinerar të sigurt drejt qendrës së kësaj rruge. Kjo lloj sigurie duket si i bën të shëndetshme shëtitjet në Labirinte.