Stil jete

Pse vaskat janë shumë të vogla për të shtrirë këmbët?

Pse vaskat janë shumë të vogla për të shtrirë

Pas një dite të lodhshme pune dhe nën temperaturat e larta, një dush nuk mjafton për t`u qetësuar. Idealja është qëndrimi në vaskë për pak më gjatë e për t`u freskuar më tepër. Mirëpo edhe vaska nuk është aq komode. Është gati mision i pamundur t`i shtrish këmbët.

Nëse ke pyetur ndonjëherë veten se përse vaskat janë kaq të vogla, do i gjesh disa përgjigje.

Kështu ka qenë që nga fillimi, që nga antikiteti

Pse vaskat janë shumë të vogla për të shtrirë

Prodhimi i vaskave më të mëdha jo vetëm që do të rriste ndjeshëm koston, por gjithashtu do ta bënte jashtëzakonisht të vështirë instalimin e tyre në një kat lart në shtëpisë.

Më mirë të jesh i sigurt

Pse vaskat janë shumë të vogla për të shtrirë

Tualeti është vendi më i rrezikshëm në shtëpi. Zhytur në ujë, në një vaskë të madhe, komode, do të të vinte në gjumë. Përndryshe mund të zhyteni në të dhe të mbyteni.

Më e vogël, më e mirë për të menaxhuar hapësirat

Më e vogël, më lehtë për t`u mbushur, por edhe më shumë mundësi për të kursyer

Komoditeti ka më shumë kosto. Më e madhe, më e shtrenjtë.