Stil jete

Puna ideale për ty që vdes të pish një gotë verë, ose një fuçi

Puna ideale për ty që vdes të pish një gotë verë,

Një kantinë vere në Kaliforni do t'ju paguajë 100 mijë dollarë për të jetuar atje falas dhe për të mësuar rreth verës.

Veraria Murphy-Goode, e vendosur në Sonoma Wine Country, kohët e fundit shpalli këtë pozicion të ri pune me kontratë 1-vjeçare, të quajtur A Really Goode Job. Aplikanti i përzgjedhur do të jetojë në mes të vreshtave Murphy-Goode të vendosura në Healdsburg, shtëpia është falas. Ekziston edhe një pagë mujore prej 10 mijë dollarësh, si dhe shumë, shumë verë. Tingëllon si puna e ëndërrave apo jo?

Detyrat konkrete të punës do të formohen për t'iu përshtatur interesave të personit fitues. Sidoqoftë, siç shkruan Murphy-Goode Winery, 90 ditët e para do të përfshijnë mësimin e procesit të vjeljes. Më tej kompania do ndihmojë këtë njeri të ecë përpara në këtë fushë dhe pse jo të krijojë biznesin e tij.

Për të aplikuar, Murphy-Goode Winery po u kërkon kandidatëve të interesuar të paraqesin një video në të cilën ata shpjegojnë pse mendojnë se kjo është puna e tyre e ëndrrave. Veçanërisht, kantina po kërkon një kandidat mbi 21 vjeç. Aplikimet zgjasin deri në 30 qershor 2021.

*Artikulli i Cosmpolitan u përshtat në shqip nga Tiranapost.al