Stil jete

Punët e para që disa të famshëm bënin, tregojnë se mund t'ia nisësh nga zeroja për të arritur majat

Punët e para që disa të famshëm bënin, tregojnë se

Çdo ditë mund të jetë një ditë për të ndryshuar komplet rrjedhën e jetës. Pak njerëz lindin të famshëm apo të pasur dhe madje më të pasurit në botë, kanë lindur të varfër.

E di ku ka punuar për herë të parë Oprah Winfrey? Po Bill Gates, Jeff Bezos, Giorgio Armani?

Punët e para që disa të famshëm bënin, tregojnë se

Oprah Winfrey sot me pasuri 2.8 miliardë dollarë ka punuar në supermarket.

Punët e para që disa të famshëm bënin, tregojnë se

Giorgio Armani sot me pasuri 6.6 miliardë dollarë ka punuar si ndihmës fotograf.

Punët e para që disa të famshëm bënin, tregojnë se

Bill Gates sot me pasuri 118 miliardë dollarë ka punuar si programues kompjuteri.

Punët e para që disa të famshëm bënin, tregojnë se

Mark Cuban sot me pasuri 3.4 miliardë dollarë ka punuar si shitës derë më derë.

Punët e para që disa të famshëm bënin, tregojnë se

Jeff Bezos sot me pasuri 176 miliardë dollarë ka pjekur sanduiçët në McDonald's.